Portfolio

Boston, MA

Latitude was contracted to bring this dated Beacon Hill ground level home some charm.
The Lving Room boasts a very tall ceiling and high transom windows.

A new mantle and adjacent cabinetry were used to provide some human scale to a space where one could easily be lost.

The Master bath was adjacent to the back alley, frosted glass was used to capture as much natural light as possible while maintaining privacy. 

Beacon Hill Livingroom
Beacon Hill Livingroom
press to zoom
Beacon Hill Kitchen
Beacon Hill Kitchen
press to zoom
Beacon Hill Master Bathroom
Beacon Hill Master Bathroom
press to zoom
Beacon Hill Guest Bedroom
Beacon Hill Guest Bedroom
press to zoom
Beacon Hill Master Bedroom
Beacon Hill Master Bedroom
press to zoom
Beacon Hill Office
Beacon Hill Office
press to zoom